Detta är Cawatayoga

Mitt namn är Cecilia Abelson och jag driver sedan oktober 2019 min egna yogastudio, Cawatayoga, i Bankeryd, Jönköping.

Passionen för Kundaliniyoga

Min resa in i världen av kundaliniyoga började 2014, och det var som att bli omedelbart förtrollad av denna unika teknologi. Med ett huvudsakligt fokus på Ashtangayoga i många år tidigare, öppnade kundaliniyogan upp en helt ny dimension för mig.

Utanför studion

Utöver mitt engagemang inom yogavärlden är jag legitimerad djursjukskötare på en djurklinik under veckodagarna. Att balansera dessa två vitt skilda världar har gett mig en djup förståelse för både människors och djurs välbefinnande.

Internationell utbildning i Yogi Bhajans Ande

Mina yogautbildningar har fått i USA, New Mexico – där Yogi Bhajan en gång hade sin ranch. Även om Yogi Bhajan lämnade oss 2004, lever hans ande starkt vidare på ranchen. Det var på 1960-talet som Yogi Bhajan förde med sig sin omfattande kunskap om meditationer, mantran och kriyas till USA. Tidigare hade denna teknologi varit hemlig, men nu delas den öppet och passionerat, och jag är stolt över att vara en del av denna tradition.

Cawatayoga är inte bara en plats för fysisk träning utan ett centrum för andlig tillväxt och välbefinnande. Välkommen att utforska denna resa tillsammans med mig och upptäcka kraften inom kundaliniyoga!