Kundaliniyoga

Kundaliniyoga

En kraftfull yogaform som påverkar kropp, sinne och själ. Kundaliniyoga brukar kallas för medvetandets yoga och passar dig om vill stärka dig själv mentalt och ditt nervsystem, öka energin i din kropp och minska din stress.

Skapa mental närvaro och medvetenhet

Kundaliniyoga är en teknologi, ett enhetligt system som ger energi, självkännedom och hälsa, såväl fysiskt, mentalt som emotionellt. Yogan bidrar till att skapa balans mellan anspänning och avslappning, den passar alla åldrar och fysiska förutsättningar.

Med en mer andlig och spirituell inriktning skiljer sig kundaliniyogan lite från andra yogaformer. Centrala delar i kundaliniyogan är medveten andning, ögonfokus, handställningar, positioner eller rörelser och mantran. Målet med kundaliniyoga är att skapa fullkomlig mental närvaro och medvetenhet genom att frigöra kundalinienergi.

Under varje pass inkluderar jag Gong-spel för att främja avslappning.

Priser och tider

155 kr per klass eller 8 tillfällen för 1060 kr. Har du frågor eller funderingar kan du alltid kontakta mig.

 • Söndagar 17:00 - 18:30
 • Mantra, meditation och yogaövningar

  Kundaliniyogaklasser världen över som är lärd från Yogi Bhajan inleds alltid med att sjunga mantrat ”Ong Namo Guru Dev Namo” som betyder ”Jag hälsar den obegränsade kreativa kraften och den inre visdomen”. Därefter utförs en sekvens förutbestämda positioner, så kallade Kriyas, bestående av lugna eller snabba, repetitiva rörelser. Rörelserna kombineras med en andningsteknik som anses förstärker effekten av rörelserna. Följt av lång vila innan meditation. Innan avslut sjunger vi ut tillsammans.

  Det viktiga är inte att bemästra kroppen, utan att bemästra sinnet, bli medveten om dig själv och behålla den medvetenheten.

  Vanliga frågor

  Här har jag samlat vanliga frågor som jag får. Har du en fråga som inte finns med kan du alltid kontakta mig.

  Träningsform som ger ett lugn kombinerat med en fysisk utmaning. Cecilia leder med kunnande, värme och humor.

  Monica Adolfsson

  Monica Adolfsson Yogadeltagare

  Har fått bättre koncentration, sömn och mer glädje efter att ha yogat hos Cecilia. Rekommenderas starkt!

  Line Amundsen Olsen Yogadeltagare